Het Overijssels Havezatenpad

Het Overijsselse Havezatenpad is een Lange-Afstand-Wandeling (LAW),lopend van Steenwijk naar Oldenzaal. (andersom kan ook) De route is 272 kilometer wandelplezier lang en is met roodwitte vlaggetjes gemarkeerd. In 2006 verscheen de informatiegids, uitgegeven door het NIVON. Dit mooi en overzichtelijk uitgegeven boekje is onmisbaar tijdens het wandelen. Het bevat kaartjes, informatie over het landschap, overnachtingsadressen, Ov-info en nog veel meer. Het boekje kost 18,70 euro en is verkrijgbaar in de boekhandel. Natuurlijk is het ook te bestellen op meerdere websites, zoals http://www.nivon.nl/wandelen/bestellen.htm

Dit bericht is geplaatst in Havezatenpad en getagd , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Het Overijssels Havezatenpad

  1. Wij zijn al een paar jaar (Vanaf 2010) bezig met dit pad en hebben leuke herrinneringen over gehouden .We lopen met 7 vrienden. en gaan 2 twee auto’s op pad ,soms nemen we de trein . Ik moet zeggen dat langs de oever van de Regge , aan de oostkant erg √©√©ntonig lopen is maar nu we bij Zwolle zijn is de rivier gemeanderd , inmiddels zijn we aan de Vecht gekomen, en moeten binnenkort Zwolle nog door , dan duurt ‘t niet lang meer ,zijn we in de Weerribben. Erg wisselvallige wandelingen, Bij Van Ommen naar Dalfsen hebben we de hele dag regen gehad, er was niks aan. Die wandeling doen we nog over,als ‘t beter weer is.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>