Kunst is grensloos in IJhorst en De Wijk

Houdt u van kunst? En van een mooi landschap? De combinatie van deze twee  vindt u tot het eind van deze septembermaand in twee dorpen in het Reestdal: het Drentse De Wijk en het Overijsselse IJhorst. Grensloos Kunst Verkennen heet het evenement. Precies tussen de twee dorpen slingert de grensrivier de Reest, vandaar de naam. Op 25 locaties kunt u het werk bewonderen van gevestigde en jonge kunstenaars. Die plekken zijn erg divers: in het open landschap, in schuren, op boerenerven, in een kerk, een bibliotheek, in tuinen overal kom je kunst tegen: schilderijen, keramiek, foto’s, beelden, textiel, poëzie  en nog veel meer. Particulieren stellen heel gastvrij hun domein open voor publiek. Fietsend of wandelend volg je de kunstroute. Je komt op erg mooie plekjes!  Op twee locaties kun je kaartjes kopen en eventueel een programmaboekje. Duur is het allemaal niet, wel erg ongedwongen. Het kan allemaal nog tot en met 29 september, elke donderdag t/m zondag van 11 uur tot 17 uur.

Gewoon doen. Voor meer informatie :

http://www.grenslooskunstverkennen.nl/

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen rubriek en getagd , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>