Holwortel op Dickninge

De tuin van Dickninge is populair in maart/april. Oorzaak? De massale bloei van de holwortel. Daar komen erg veel mensen op af. Op zondag 28 maart trok een excursie van het Drents Landschap maar liefst honderd belangstellenden ! De ene gids wist niet wat er gebeurde. Is dit leuk? Nee, veel bijzondere evenementen in dit land worden vaak zo massaal bezocht, dat de charme er van totaal verdwijnt. Zo kun je beter op een doordeweekse dag een bezoekje brengen aan landgoed Dickninge. Dan heb je de holwortels en de bosanemonen helemaal voor je alleen. Want mooi is het wel, die tuin vol met stinzenflora.

Voor een sfeerimpressie van het landgoed op dinsdagmiddag 31 maart 2009 klikt u op onderstaande link:

http://nl.fotoalbum.eu/reestdalalbum/a249989

Dit bericht is geplaatst in Flora en getagd , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>