Ooievaarsbuitenstation De Lokkerij is weer open!

Om te genieten van aan- en afvliegende ooievaars moet je even buiten De Wijk zijn. Daar ligt het ooievaarsbuitenstation De Lokkerij. Het station is vanaf 1 april op woensdag- en zaterdagmiddag open. In april is er veel activiteit: op de nesten wordt gepaard, gebroed, geklepperd en nog veel meer. Komt het zien!  Ooievaars zijn prachtige sierlijke vogels en nergens zie je zo dichtbij. Vrijwilligers vertellen u alles wat u over ooievaars wilt weten.

 

U kunt De Lokkerij bezoeken vanaf 1 april tot 1 september, op woensdagmiddag en zaterdagmiddag, van 13.00 – 17.00 uur. Ook geopend op 2e paasdag, Hemelvaartsdag en 2e pinksterdag, van 13.00 tot 17.00 uur.

 

Dit bericht is geplaatst in Fauna en getagd , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>