Mooie Nationale Natuurwerkdag

Meer dan 14.000 vrijwilligers op meer dan 450 locaties werkten zich op zaterdag 7 november zonder morren in het zweet. Gezaagd werd er op die dag, gesnoeid, gespit en opgeruimd. In Overijssel waren 1550 natuurwerkers actief op 55 locaties.

Een van deze werkplekken was een hakhoutbosje bij Oud-Avereest. Daar werd een deel van het hout afgezet door leden van de natuurwerkgroep de Reest, vluchtelingen en hun begeleiders en later op de morgen kwamen  daar nog leden van de Overijsselse Provinciale Staten bij.

 

Dit bericht is geplaatst in Bescherming, landschapselementen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>