De mezen staan op springen

Het is koud in de nestkast. In een aantal kasten zit een van de oudervogels bovenop de jongen om ze warm te houden. Veel jonge pimpel-en koolmezen houden het bijna niet meer…..ze willen eruit! Misschien vandaag nog, anders morgen. De grote boze wereld wacht op ze. Een klein aantal zal het redden. Gelukkig weten ze het niet…..

De bonte vliegenvangers hebben het nu erg druk. De jongen zijn nog lang niet vliegklaar en hebben elke dag veel voedsel nodig.

Dit bericht is geplaatst in Fauna. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>