De fotogenieke kudde van Takkenhoogte

Schotse Hooglanders op Takkenhoogte

Op de open vlakte van het natuurreservaat Takkenhoogte kom je al wandelend Schotse Hooglanders tegen. Meestal staan/liggen ze precies op of vlak langs het paadje waar jij langs wilt. De kudde heeft een aardige gewoonte. Tegen het krieken van de dag (vandaag ging de zon rond 07.00 u. op) zie je ze vaak langs de Nieuwe Dijk, de klinkerweg die De Wildenberg en Takkenhoogte doorkruist. Met als de oostelijke hemel als decor zijn deze indrukwekkende grazers erg fotogeniek.

Kudde in de mist

Grote grazers in de ochtendnevel

This entry was posted in Algemeen, De mooiste plekjes and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>