De zon komt op boven ‘t Ende

Bruggetje over de reest bij 't Ende

Boerderij ‘t Ende is een van de oudste erven (boerderijen) van het Reestdal. Het erf lag helemaal aan het eind van de buurtschap De Stapel, op de flanken van het beekdal.  Al in de 15e eeuw woonden op deze plek mensen. De boerderij heeft gouden tijden gekend. Nu is het een van de mooiste (woon) boerderijen van het Reestdal. Het Drents Landschap heeft rond ‘t Ende een prachtige wandeling uitgezet. Vooral aan de westkant van de Stapelerweg wandel je door een heel mooi stukje Reestdal. Twee keer steek je de Reest over,  de route loopt dan deels door bezittingen van Landschap Overijssel. Als ‘s morgens rond 07.00 u de zon opkomt en langzaam de nevels uit het natte beekdal jaagt is het hier genieten.

Mooi ochtendlicht

Zon komt op boven Reestdal

Wandeling ‘t Ende aan de Reest.

 

This entry was posted in De mooiste plekjes and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>