Genieten van kunst in prachtig Reestdal

Het kan nog tot en met 25 september: genieten van een grote variatie aan kunst tijdens de manifestatie Grensloos Kunst Verkennen. En dat allemaal in een schitterende setting: het

Figuratieve beelden van Emile van der Kruk

gelukkig zo mooi bewaard gebleven Reestdal in en rond de dorpen IJhorst en De Wijk. Je kunt op donderdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 u wandelend of fietsend langs 25 adressen. Hier exposeren de beeldende kunstenaars hun werk. De kunstobjecten zijn gemaakt door landelijk bekende kunstenaars, soms zelfs uit het buitenland. Kwaliteit verzekerd!  Ook al trekt de Reest een grens in het landschap, de kunst is echter grensloos. Toegankelijk en voor iedere bezoeker

Hart van de Reest - Femke van Dam

is er altijd wel iets dat verbaast en verwondert. Je moet wel een kaartje kopen om overal naar binnen te mogen. Duur is het niet: 3,50 euro per persoon en dan krijg je ook nog een erg mooi uitgevoerde catalogus met de route en veel bijzonderheden over alle kunstenaars. Kinderen tot 13 jaar mogen gratis mee.  Meer weten? Kijk op:https://grenslooskunstverkennen.nl/

Wolharige neushoorn struinde hier ooit door het landschap- Chantal de Wolde

This entry was posted in Algemeen, De mooiste plekjes and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>