Even proeven van de winter…..

Code Rood! Heel Nederland (lees: de Randstad) lag plat. Wissels die niet werkten, meer dan duizend kilometer file, veldbedden voor gestrande reizigers op Schiphol, slippende vrachtwagens in tunnels, enz. In de media erg veel aandacht voor problemen die vroeger niet gemaakt werden. Je zou op zo’n hectische dag bijna vergeten dat er ook nog rust en ruimte is in ons land. Vooral buiten die Randstad. In het Reestdal bijvoorbeeld.

Terwijl half Nederland al ploeterend probeert thuis te komen kun je hier op zo’n heerlijke sneeuwdag nog genieten van een beetje winter.

Meer foto’s op de Facebook-pagina

 

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>