Afscheid van het winterse landschap?

Hier in het noorden en oosten vriest het nog. Vanmiddag was het nog -4.  De mist van vannacht en vanmorgen heeft de bomen prachtig in de rijp gezet. En nu komt de dooi er aan! Dus vanmiddag nog even genoten van het beekdallandschap rond boerderij ‘t Ende bij De Stapel. Daar heeft Het Drents Landschap een gemarkeerde route uitgezet van een paar kilometer. Erg geschikt voor het halen van een frisse neus. Misschien zien we voorlopig deze mooie taferelen niet meer terug…………………………

This entry was posted in De mooiste plekjes, Geen rubriek. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>