Contact

 

Het Reestdal is een wandelparad

 

 

 

 

 

 

 

 

Al jaren kom ik in het Reestdal. Ik vind het een prachtig beekdal. Afwisselend, kleinschalig, een gebied met veel natuur, maar ook met veel historie. Ik ben geboren in Meppel, nu woon ik al geruime tijd in Dedemsvaart. En precies tussen deze twee plaatsen in stroomt dat kleine beekje, dat zo’n enorme invloed op het landschap heeft gehad. Hoe meer je van het gebied weet, hoe meer het je weet te pakken. Ik wil mijn foto’s en mijn kennis over het Reestdal graag met anderen delen,vandaar deze site. Ik wens je veel lees- en kijkplezier!  

Jan Dijkema

jan.dijkema@gmail.com 

Bezoek de Facebookpagina van deze website.

 

This entry was posted in Geen rubriek. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>