De Loop van de Drentsche Aa

Maar liefst 150 kilometer wandelplezier in het mooiste beekdal van Drenthe. Of is dit het mooiste beekdal van Nederland? De route verbindt Assen met Groningen. De wandeling maakt talloze lussen en kronkels ( lijkt wat dat betreft op een meanderende beek) en is opgedeeld in tien etappes. De wandelgids is erg mooi uitgevoerd. Duidelijke routekaartjes met veel achtergrondinformatie, interviews en veel aandacht voor het werk van kunstenaars die iets met dit mooi bewaard gebleven beekdallandschap hebben.

Het gidsje kost 13,50 euro en is via de boekwinkel en verschillende websites verkrijgbaar.

RTV Drenthe heeft veel aandacht besteed aan deze mooie wandelroute: http://www.youtube.com/watch?v=mYzPRfSCaxc

 

 

 

This entry was posted in Loop van de Drentsche Aa. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>