Dickninge in de sfeer van november

Landgoed Dickninge is misschien wel de mooiste parel aan de ketting van wandelplekken in het Reestdal. Het ligt even buiten De Wijk. De Reest stroomt vlak achter het landgoed langs. Als je de route door de tuin loopt, kom je aan de oevers van dit grensriviertje. Oude bomen, zoals een paardenkastanje zorgen voor een aparte sfeer. Imposante beuken beschermen het herenhuis tegen de harde wind. Oude eiken staan aan de

rand van het beekdal. ¬†Op zo’n novembermiddag met gure hagelbuien en straffe windvlagen geeft dit alles een aparte sfeer. De foto’s zijn een beetje bewerkt.

This entry was posted in De mooiste plekjes and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>