Afscheid van oktober

Oktober was een unieke maand. Nog nooit was het zo warm, de ene na de andere zomerse dag volgden elkaar op. Regen en herfststormen, we hebben het nauwelijks gezien. Nog even een wandelingetje in de buurt van Oud-Avereest. Straks zal het landschap er minder kleurrijk uitzien, ondank de winterrogge die al weer boven de grond uit komt. Klik hier voor een sfeervolle fotoreportage van een najaarswandeling door een uniek stukje Reestdal.

This entry was posted in Geen rubriek. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>