Zwerven in het beekdallandschap rond Gasteren

Deze website besteedt niet alleen aandacht aan het Reestdal, een van de mooiste bewaarde beekdalen van ons land. Ook andere oude en nog mooie beekdalen in het noorden en oosten van Nederland komen aan bod. Het kroonjuweel op dit gebied is natuurlijk het esdorpenlandschap van de Drentsche Aa. Daar kun je heerlijk wandelen en fietsen. We wandelden in de buurt van het Drentse brinkdorp Gasteren en liepen Knapzakroute K1 : Gasteren. Een wandelroute over vooral onverharde paden met een lengte van 17.5 kilometer. Terug in de tijd!

Voor een impressie van deze prachtige route door Drenthe van de 19e eeuw: klik hier.

This entry was posted in Andere beekdalen and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>