En toen was de wereld wit (al duurde het maar even…)

De sneeuw kwam uiteindelijk als een verrassing. Zaterdagmorgen 24 januari 2015  : de wereld is wit, de lucht grijs en je ziet de donkere dooi al tussen de bomen. Hoelang blijft de sneeuw liggen? Als we wat willen moeten we snel zijn. Vanuit Oud-Avereest maken we ‘s morgens een wandeling door een mooi besneeuwd maar al licht dooiend Reestdal. De zon breekt schuchter door, even later zien we de hemel op steeds meer plekken blauw kleuren. We lopen via Den Westerhuis naar De Wildenberg.Dan richting Rabbinge en via Den Huizen en De Haardennen weer terug richting De Wheem. Een kilometer of zes winters wandelplezier.

Meer foto’s zien? Klik hier. 

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>