Mooie winterdag in februari

Prachtig weer vandaag om er even uit te gaan. Frisse pittige winterlucht in de longen ! Vanuit de Wheem in Oud-Avereest een ommetje gemaakt richting boerderij De Wildenberg en via het kerkenpad weer terug. De eerste hete luchtballon gezien! In koude winterlucht. Maar hij bleef zweven. Wat moeten de ballonvaarders een prachtig uitzicht hebben gehad over dat mooie Reestdal. Dat kronkelende beekje moet je vanuit de hoogte mooi kunnen zien. De hooilanden zijn nog steeds erg nat. Een groepje kramsvogels trekt door een geriefhoutbosje. Een havik vliegt over en verdwijnt in de bosrand. Heerlijk wandelweer!

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>