Nog even genieten op de ijsbaan van Oud-Avereest

De elfstedentocht gaat (voorlopig) niet door. Maar dat wil nog niet zeggen dat de schaatsen weer in het vet moeten. Op de ijsbaan van Oud-Avereest wordt in ieder geval  volop genoten van deze prachtige schaatsperiode. De ijsbaan ligt prachtig in de luwte, in een voormalig zijdal van de Reest. Het nadeel van een Nederlandse schaatswinter is dat ie meestal zo kort duurt. Dat geeft onder de liefhebbers veel onrust. Iederen wil het onderste uit de kast halen. Het kan nu nog, morgen kan het weer al anders zijn. Levert het schaatsen ook nog stress op.

In de vorige winter (december 2010)  werd op deze mooie baan ook geschaatst. Dat leverde het volgende plaatje op. Zoek de verschillen!

This entry was posted in Algemeen and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>